2019 Yeni Yıl Aşk Falı- Tüm Burçlar

Yeni yıla yalnız veya hayatınızda birisi varken girmek bu sene aşk hayatınızda belirleyici olmayacak. Çünkü zaten sizi romantizm ve aşk dolu bir yıl bekliyor. Duygularınızı doya doya yaşamanız için önünüzde hiçbir engel yok. Kalbiniz kırıksa hiç üzülmeyin çünkü 2019’un her burç için sakladığı bir sürprizi var. Yeni yıl sizin mutlu olabilmeniz için gerekli her şeyi hazırladı. Peki size ne mi düşüyor? Beklemek ve ne olursa olsun pozitif düşünceden vazgeçmemek!

Balık burcu yılın son günleri biraz duygusal olabilir. Balıkların huyudur, bir önceki senenin duygusal uhasebesini yaparlar ve kendilerince kalplerini arındırmaya çalışırlar. Fakat kabul etmeliler ki bu süreç her geçen yıl biraz daha sancılı oluyor. 2019’a merhaba derken bu geleneğe de elveda demek Balıkların aşk dünyasında yeni bir pencere açacak! Boğa burcu her zamanki gibi tutkunun peşinde. Koçlar da öyle. Her iki burç için her şeyden evvel tutkuyu bulmak bir öncelik oluyor. Onlar için sonrası zaten tıkır tıkır işleyen bir çark. Ama her şeyden evvel tutku lazım. Peki aradıklarını bulup mutlu olacaklar mı? Emin olun 2019’un onlar için tam da beklentilerie göre sürprizleri var! Başak burcu 2019’da düzen istiyor. Kararlılık ve sabitlik onun aradığı şey. İlişkide de öncelik verdiği şey bu. Değişen duygu durumları Başaklara göre değil. Sabredince görecekler ki evren onlara istediklerini getirecek.

Peki ya İkizler? Tabii ki şu anda ilerleme isteğindeler. Ama karar almak çok zor. Çünkü kararları özgürlüklerine vurulan zincir olarak görüyorlar. Hele ki bir başkası ile birlikte karar almak! Onlar için büyük fedakarlık! Bu yüzden İkizler burcundan birine aşıksanız sizinle geleceğe dair karar alıyorsa onu asla kızdırmayın. Terazi burcu eski yılın getirdikleriyle yeni yıldan beklentilerini bir torbada eritme ve yine tabii ki dengeyi bulma peşinde! 2019 onun için huzurlu bir aşk hazırladı. Yengeç burcu için bu sene sakinlik ön planda olacak. Kalp kırıklıkları her zaman olur ama sonuçlarını düşündüğünüzde aslında aradığınız sükuneti bulmanıza da yardım etmiş olmadılar mı? Oğlak burcu 2019’u içten yaşadığı bir heyecanla bekliyor ama eğer heyecanını özgürce yaşarsa etrafını da mutlu edecek. Güçlü görünmeye çalışmak onu kötümser yapıyor.

Yay burcu aradığı heyecanı buluyor mu? 2019’un bu soruya cevabı ise evet! Çünkü Yaylar koşuyor ve hayatlarını hızlı ve aynı zamanda yaşanabilir kılmak için çabalıyor. Hayal kırıklıkları mümkün ama ellerine geçenlere baktıklarında onların lafı bile olmayacak! Akrep burcu aşk hayatını tamir olmaz bir halde düşünebilir. Ama artık bırakmalılar bu karamsarlığı. Kafalarını kaldırıp çok uzağa değil azıcık öteye baksalar onlar için her şeyi yapabilecek o kişiyi görecekler. Değiştirmeleri gereken tek şey bakış açısı! Aslan burcu için kalplerinde eksik hissettikleri o şeyi doldurmanın tam zamanı! İlişkilerinin ne kadar sağlam olduğunu görecekler, artık sıkıntısız bir mutluluğu hakettiler! Yalnız olan Aslanlar için de güneş doğmuyor değil Sadece aşkın aceleye gelmeyeceğini kabul etmeleri lazım. Kova burcu için aşk hayatlarının doruğa ulaşacağı ve gelecek adına asla pişman olmayacakları yollara girecekleri bir yıl oluyor 2019! Neşe ve iyimserlik onlarla oluyor.

İyi yıllar!

 

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış