Artık Falcılar da Üyelere Oy Verecek!

Fal tutkunlarını bir araya getiren Tellwe, hem falcıların hem de fal baktırmak isteyen kullanıcıların haklarını korumak, sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için çalışmaya devam ediyor: Tellwe’de artık falcılar da oy verme hakkına sahip.

Bildiğiniz gibi Tellwe’de fal baktırmak isteyenler, falcıları seçerken daha önce fal baktıranların verdikleri oylara göre karar verebiliyorlar. Falcılara verilen olumlu ya da olumsuz oylar, falcıların üyeliğinin aktive edilmesi, statülerinin arttırılması gibi konulardaki tek belirleyiciler. Fal baktırmak isteyenlere falcı seçimi sırasında kolaylık sağlayan bu oylama işlemi, artık kullanıcılar için de geçerli olacak. Bundan böyle falcılar da fal baktıran kullanıcılara oy verebilecek.

Tıpkı fal baktırmak isteyenlerin falcıları seçerken oylara göre değerlendirme yapması gibi, falcılar da fal bakacağı kişilerin iyi niyetli olup olmadığını bu yolla anlayabilecek. Bu oylar, falcıları rahatsız eden, gerçekten fal baktırmak amacı gütmeyen kötü niyetli kişilerin daha fazla falcıyı mağdur etmesini engelleyecek.

Bu sistem, kimin gerçekten fal baktırmak isteyen bir fal tutkunu, kimin kötü niyetli olduğunu ayırt etmekte etkili olacaktır. Kötü niyetli kullanıcılarla yaşadığı sorunlar sebebi ile fal bakacağı kişiler konusunda seçici davranan falcılar, bu oylar sayesinde fal baktırmak isteyenleri güvenle seçebilecek. Sistemin doğru bir şekilde işlemesi için olumlu ve olumsuz oylarınızı vermeyi unutmayın.
Oy vermek için mesaj yazan kullanıcının resimlerinin üzerine tıklamanız yeterli. Açılan ekrandan oyunuzu verebilir, kullanıcının künyesine ulaşabilirsiniz.