BALIK BURCU KASIM AYI AŞK FALI

Bu ay, aşkınızı sorgulayacağınız ve bu aşka bir sebep arayacağınız bir ay olabilir. Partnerinizi veya gelecekteki partnerinizi neden sevdiğinize/seveceğinize dair sorular oluşabilir ve bunları irdeleyebilirsiniz. Bunun bir reçetesi yok, aradığınız cevabı partnerinizle kuracağınız yakın diyalogta bulacaksınız, samimi olun bu yeter.

Prensipler, sınırlar ve kurallar aşkınızı sorgulatır ve en sonunda mutlaka sonlandırır. Her zaman açık fikirli ve yumuşak davranmaya çalışmalısınız.

Çünkü partneriniz sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz korumacı ve kuralcıyken o çok daha farklı düşünüyor olabilir, ortak bir noktaya varamayacağınız prensipler koymanız uzaklıktan başka bir şeye yol açmaz.  12, 18 ve 25 Kasım bu konular üzerinde fikir yoracağınız ve bir sonuca varmaya çalışacağınız günler olacak.

16 Kasım- 10 Aralık tarihleri arasında aşka bakış açınızda küçük bir farklılık göze çarpacak, aradığınız kişinin sizin ilginizi çekmesinin yanında başkaları tarafından takdir gören ve onunla gurur duyabileceğiniz bir kariyer edinmiş olmasına da önem vereceksiniz.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış