Fal Baktırmak için Krediye mi İhtiyacın Var?

Tellwe’de Kazan, Tellwe’de Harca!

Tellwe‘nin falcılara kazandıkları ücretlerle kredi alıp fal baktırma imkânı sunduğunu biliyor muydunuz? Tellwe’de falcı hesabınızda biriken kredileri, miktarı ne kadar olursa olsun kullanıcı hesabınıza aktarabilirsiniz. Siteden elde ettiğiniz gelirleri kredi kartınız olmadığı için ya da başka sebeplerle kullanamayacağınızı düşünüyor veya kullanmak istemiyorsanız bu yöntemle kredilerinizi yine Tellwe’de değerlendirmeniz mümkün.

Kısacası falcı hesabı açmamanız için hiçbir sebep yok. Tellwe’de kazandıklarınızı yine Tellwe’de harcayabilirsiniz. Tellwe’de falcı olup kazandıklarınız ile siz de falınıza baktırabilirsiniz. Çeşitli sebeplerle baktıkları fallardan para kazanmak istemedikleri için falcı hesabı açmayan kullanıcılar bu uygulama sayesinde, kazandıkları kredileri dilediklerinde Tellwe’de kullanabilir.

Yeteneğinize güveniyorsanız, Tellwe’ye falcı olarak katılıp, yeteneğinizi tüm Tellwe kullanıcıları ile paylaşabilirsiniz. Bundan hem kullanıcılar faydalanacak, hem de siz kazandıklarınız ile Tellwe’de fal baktırma keyfini yaşayacaksınız.

image

Kredilerimi Nasıl Aktarabilirim?

Bunun için yapmanız gereken tek şey bir falcı hesabı açıp fal bakmaya başlamak. Fallardan kazandığınız kredileri “Hesabınız” butonuna basarak görebilirsiniz. Bu sayfanın sağında “Kredi Aktar” bölümü yer almaktadır. Aktarmak istediğiniz miktarı seçtikten sonra “Üye Adı” bölümüne kredileri aktarmak istediğiniz kullanıcı hesabının ismini yazabilirsiniz. “Kredi Gönder” butonuna bastığınızda işlem tamamlanacaktır.

Fallardan kazandıklarınızı kendi hesabınıza aktarıp, kredilerinizi Tellwe’de fal baktırmak için kullanabilirsiniz. Siz fal baktırmanın keyfini yaşarken kullanıcılar da fallarınızdan mahrum kalmamış olur. Fal konusunda yetenekliyim diyorsanız hemen bir falcı hesabı açın!