Falcı Sitesi

Tellwe.com yapımcıları olan bizler  falcı değiliz bunu özellikle belirtmek isteriz. Bizler fal severiz. İlk kurulduğumuz günden beri yönetimimize falcıları almadık. Onların çok değerlilerinden herzaman danışmanlık aldık ve almaktayız ama yönetime dahil etmedik. Bilgilerinizin güvenliği ve dürüstlük için bunu yapmayı tercih ettik. Yönetiminde falcıların olduğu bir siteye nasıl güvenebilirsiniz. Bilgilerinizin tüm yöneticiler tarafından görünmeyeceğini ve sizi cevaplayan birinin bir önceki falcının yazısında bunu görmeyeceğine nasıl emin olabilirsiniz. Sadece biz güveniliriz demek yeterli olacak mı sizin için.

Tellwe olarak bu işi layıkıyla yapan isimlerden servis alıyor ve sizlere ücretli ve ücretsiz olarak aktarıyoruz. Genellikle promosyon kahve falımız tercih ediyor ve dilerseniz sitemizin hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak adına sizler de bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Kaliteli bir şekilde yolumuza devam ediyor ve her geçen gün hitap ettiğimiz kitleyi de genişletiyoruz. Fal sitelerinin geneli hakkında yalan yanlış bilgiler ile birlikte insanları kandırmaktan başka hiçbir şey yapmadıklarını fikrine sahip çok kişi var ancak bizim sitemizde bu işi eğlence ve terapi amaçlı yapıyor doğrularla karşınıza çıkıyoruz ve uzman isimlerle sizlere elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz.

Falcı sitesi aramalarında da ilk sırada ve popüler bir kimlik ile karşınıza çıkan sitemiz Tellwe (telve), bu kimliği en iyi şekilde korumak adına emin adımlarla ilerliyor. Hep söylediğimiz gibi yalan yanlış bilgiler ile sizleri kandırmak için değil  doğru bilgileri aktarmak adına oy verdiğiniz falcıları sizlerin karşısına çıkıyoruz. Kısa sürede geniş bir kadroya sahip olduk ve her geçen gün aramıza yeni birileri katılıyor ve büyümeye devam ediyoruz. Ana sayfa üzerinden sitemizi detaylı bir şekilde incelerseniz eğer diğer sitelere göre daha fazla kategorinin yer aldığını ve özellikle uygulamaların da çok sayıda olduğunu sizler de görebilirsiniz. Uygulamalar üzerinden de dilerseniz hizmet alabiliyorsunuz ve farklı makalelerimizde de bu konudan bahsetmek istiyoruz.

Fal baktırmak isteyen ve sitemizi merak eden herkese kapımız açık. Kaliteli adresleri tercih etmek istiyor ve internet teknolojisini biraz daha olumlu kullanmak istiyorsanız sizler de sitemizde yerinizi alabilir ve incelemelere başlayabilirsiniz. Bu işi bilen ve gerçek anlamda severek yapan uzman falcılar ile sizleri buluşturuyor ve hizmet almanızı sağlıyoruz. Gerçek bir fal hizmeti ve profesyonel isimler bu adreste sizlere hizmet veriyor ve ek olarak ücretsiz uygulamalarımız sayesinde siteye henüz dahil olduysanız bilgi almanızı da daha kolay hale getiriyoruz diyebiliriz.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış