Tellwe’yi Arkadaşlarına Önererek Kredi Kazanmak İster misin?

1360344374_coinsTellwe’de fal baktırmak için krediye mi ihtiyacın var? Arkadaşlarını Tellwe’ye davet ederek kredi kazanma dönemi başlıyor. Sen de arkadaşlarını Tellwe’ye davet et, hiç para harcamadan kredi kazan, kazandığın kredilerle dilediğin gibi fal baktır!
Arkadaşlarımı nasıl davet edebilirim?
Tellwe’de kredi kazanmak için “Paylaş-Kazan” sayfamıza girerek sizler için hazırladığımız linki arkadaşlarınıza göndermeniz yeterli. Hazırladığımız bu linki e-mail adresinizdeki arkadaşlarınıza gönderebilir ya da sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz. Böylece sizin paylaştığınız bu linke tıklayarak Tellwe’ye gelenler karşılığında hesabınıza kredi yüklenecek.
Ne kadar kredi kazanabilirim?
Tellwe’yi e-mail listenizdeki arkadaşlarınızla paylaştığınız anda kişi başına 0,02 kredi kazanacaksınız. Eğer linki paylaştığınız kişiler Tellwe’ye gelip üye olursa bu defa kişi başına 0,10 kredi hesabınıza yüklenmiş olacak. Üye olan kullanıcılar ilk ücretli falını baktırdığında ise hesabınıza 0,50 kredi yüklenecek. Yani üç şekilde kredi kazanabileceksiniz: Arkadaşlarınızı davet ettiğinizde, arkadaşlarınız sizin linkiniz aracılığı ile siteye üye olduğunda ve üye olduktan sonra fal baktırdığında ayrı ayrı kredi kazanma imkânı sizi bekliyor.
Tellwe’de üyelerimizle beraber kazanacağımız projeler geliştirmeye devam edeceğiz.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış