14 ŞUBAT: GÜNÜN EN ŞANSLILARI AŞK FALINIZ!

Sevgili Tellweciler, herkese aşk dolu bir 14 Şubat dileğiyle sizler için bu sevgililer günündeki aşk uyumunuzu değerlendiren bir yazı hazırladık, hangi çiftler bugün daha çok uyumlu, hangisi daha az?! Özellikle hangi burçlardaki partnerler bugün daha şanslı ve nasıl bir atmosferde sevgililer gününe girecek, günün aşktan yana en şanslı burcu kim; tüm bu soruların cevabı yazımızda yer alıyor. Genel anlamda Sevgililer Günü haftasının en şanslılarının öne çıktığı yazımızda tek tek burçların nasıl bir sevgililer günü geçireceğine de ulaşabilirsiniz.

HAFTANIN ŞANSLI ÇİFTLERİ: 14 Şubat‘ın en şanslı çiftleri Aslan-Kova ikilisi olarak karşımıza çıkıyor. Ve pek tabi ki Aslan-Koç, Koç-Oğlak ve Boğa-ikizler, Kova-Oğlak ikilileri çok samimi ve sıcak; dolu dolu bir sevgililer günü geçirecekler. Sürprizlerle dolu bir haftaya giriş yapacak olan çiftler tutku ve özlemin de verdiği heyecanla büyük değişimlere sebep olacak kararlar alabilirler. Bu kararları alırken en azından sonrasında ince eleyip sık dokumaları gerekecek ve iyice düşünmelerini gerektirecek çerçevede kararlara doğru adım atacaklar. Bu kararlar evlilik, ilişkinin aile bazında açıklanması veya arkadaş çevresinin kaynaştırılması anlamında gerçekleşebilir. Ancak Terazi-Yengeç çifti için bu sevgililer günü biraz zor geçeceğe benziyor, fakat takip eden günlerde durum daha iyiye doğru yol alacak. Bu zor durumdan kasıt önceden yapılmış planların aniden gelen bir misafir ile bozulması olabilir, bu yüzden olabildiğince özen göstermelisiniz. Başak-Koç ikilisinde ise bazı konular pamuk ipliğine bağlı gözüküyor, bu yüzden bugün bazı hassas konularda birbirinizi kırmamaya özen göstermelisiniz. Kova-Akrep çiftleri eski tartışmaları gündeme getirebilirler ama günü ziyan etmemek adına eskiyi çok irdelememek gerektiğini unutmamalısınız. Maddi bazı sıkıntılar yaşayan Başak-Yengeç çifti ise yine aynı konulardan muzdarip;ama unutmayın ki bugünü kutlamak için gerçekten ihtiyacınız olan tek şey Aşkınız:) Yay-Balık ikilisi için birçok konuda uzlaşmaya varacakları huzurlu bir gün söz konusu ancak atıştıkları konulara dikkat etmeliler çünkü hala bazı konulardaki hassasiyetlerinin devamı söz konusu.

* Adı geçen burç ikilileri çok üst düzeyde yeniliklere imza atacak olanlar arasından seçilmiştir; bunun yanında diğer çiftler için dingin ve durgun bir aşk günü söz konusu olacaktır.

BURCUNUZUN 14 ŞUBATI:  Koçlar aşk ve tutku dolu bir 14 Şubat geçirecekler, fakat yalnız olan Koçların bazı şeyleri yapmadan önce kendilerine hakim olmaları veya iyi düşünmeleri gerekmekte, aksi takdirde ayın geri kalanını geriye bakarak geçirmek zorunda kalabilirler. Aslanlar yoğun tempolu ama gün sonunda aşklarının sağlamalarını yapabilecekleri bir 14 Şubat yaşıyor gözüküyorlar. Başaklar ve Oğlaklar kafaları karışık da olsa küçük kaçamaklar yapacakları ve anılarına yenilerini ekleyecekleri bir gün geçirecekler. İkizler, Balık ve Yengeçler için beklenmedik durumlar söz konusu, bu beklenmedik durumlar bazı anlar onları sevindirecekken bazı anlar sinirlerini gerginleştirebilir. Terazi ve Yay burçları için sakin ve telaşsız bir gün söz konusu olacak. Aslan ve Kovalar hayatlarının en seksi ve güçlü aşk günlerini yaşayacaklar. Boğaların yeni başlangıçlar içi  hedef peşinde koştukları gözleniyor. Akreplerin sıkıntılı bir gün başlangıcı ardından rahatlayacakları ve karşı tarafa daha cesur adımlarla yaklaşacakları bir gün olacak.

Aşkla Kalın 🙂

 

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış