20-26 Ekim Haftasının En Önemli Aşk Burcu Günleri!

Tellwe’de ençok talep aldığımız “aşk” üstüne servislerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlere de editörlerimiz ve danışmanlarımız tarafından hazırladığımız Aşk burcu ve Aşk falları hakkında blog yazılarımızla bilgiler vereceğiz.
İlk yazımız 20-26 Ekim haftası içindeki aşk burcu durumu….

Dikkat! Pazartesi, Perşembe ve Haftasonu!

Merkür bu hafta ilişkilerdeki sorunların düzeltilmesine ve işlerin yoluna konulmasına fırsat veriyor. Bu hafta boyunca isterseniz dağları bile aşabilirsiniz! Bu hafta Ekim ayının kutsanmış haftalarından biri adeta! Özellikle aşk hayatında hayır diyemeyeceğiniz fırsatlar çıkacak.

Pazartesi günü; bütün arzularınıza cevap oluşturabilecek nitelikte partnerlerle tanışma ve hayatınızın aşkını yaşamaya başlama fırsatı sizin. Fakat kararlarınızı alırken her açıdan düşünmeyi ihmal etmemeniz gerekiyor, ufak ayrıntılar ileride başınızı ağrıtabilir.
Perşembe’den itibaren hayatınızda değiştirmek, yenielemek istediğiniz ne varsa hayata geçirmenin tam zamanı! Bu Perşembe sizin için, tereddütsüz duygusal dönüşümler ve değişimler yapacak cesareti bulacağınız gün olacak.

Cumartesi ve Pazar günleri Kasım ayının ilk haftalarına kadar devam edecek olan inanılmaz bir yükselişe geçecekseniz. Partneri olanlar için, aşktaki tabuları yıkma ve önlenemez bir değişime girme durumu sözkonusu; sevgiliniz; eşiniz sizdeki değişimi hayranlıkla izleyecek! Yalnız, ona size uyum sağlaması için fırsat tanımayı ihmal etmeyin. Aşkı arayanlar içinse soru işaretsiz ve kendinden emin başlangıçlar kapıda.

20 EKİM 2014 GÜNLÜK AŞK BURCU
Bugün, Venüs ve Merkür birlikteliği bize ilişkilerimizi rayına oturtma ve unutulmaz anlar yaşama fırsatı sunuyor. Merkür ve Jüpiter işbirliği sayesinde bugün herkes iyimser!

21 Ekim 2014 GÜNLÜK AŞK BURCU
Bugün uzun süreli bir ilişkinin ilk sinyallerini alacaksınız ve her şey mükemmel gidecek! Bugün üzerinizde sonsuz aşkı bulmak için sınırsız bir istek var ve şanslı gözüküyorsunuz!

22 EKİM 2014 GÜNLÜK AŞK BURCU
Bugün ilişkinizde uyum ve dengeyi fazlasıyla sağlama şansınız var. Bugün ne olursa olsun neşenizi kaçırmaya gücü yetemeyecek!

Aşk falınız içinTellwe’ye gelip, Katina falı, Falcı Özel Aşk Falı ve Yıldızname Astroloji fallarımıza baktırmanızı önereceğiz.
Gerçek falcılardan gerçek fallar Tellwe’de…

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış