2018 Mevsim Falınız

2018 KIŞ FALINIZ

2018’in ilk aylarında genel anlamda bir umut ve dileklerin gerçekleşmesi yolunda beklenti söz konusu olacak. Özellikle Kova burcu iş yaşamında birtakım değişiklikler yapabilir. Bu kararları alırken partneriyle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirler. Kovalar tartışmadan mağlup çıkmayı sevmediklerinden bazen seslerini yükseltebiliyorlar. Bu da karşı tarafı olumsuz etkiliyor. Koç ve Oğlak burcu için bu kış ilişkilerde problemler baş gösterse de mevsim sonuna doğru ilişkilerdeki buzlar da eriyeceğe benziyor. Koçlar ılımlı olmayı unutmamalı. Aslan ve Akrep burcu için kış mevsimi yoğun ve hızlı geçecek. Aslanlar bu süreçte fiziki anlamda çok yorulabilir ve kilo kaybı yaşayabilir. Sağlıklarına dikkat etmeleri gerek. İkizler, Balık ve Boğa burcu için kış mevsimi bazı mutlu haberler kapıda olacak. İkizler burcu partneriyle kısa seyahatler planlayabilir. Balık burcu iş yaşamında paylaştıklarına dikkat etmeli, samimi sandıkları kişilerden darbeler alabilirler. Boğa burcu kariyerinde yükselme yaşarken aşk hayatında dış müdahalelerin etkisiyle uğraşmak zorunda kalabilir. Başak, Terazi ve Yay burcu için bu kış yolculuk hazırlıkları ile geçebilir. Yayların önünde hiçbir engel duramayacak gibi. Her türlü zorlukla mücadele edecekler. Başak burcu işine itina ile sarılacak ve seçtiği yolda emin adımlarla ilerleyecek. Teraziler için bu kış aile toplantıları ve arkadaş buluşmaları ile şenlenecek ve ısınacak. Keyifleri oldukça yerinde. Yengeçlerin dikkat etmesi gereken en önemli konu arkadaşlarıyla yaptıkları konuşmalar. Bu kış kahve sohbetlerinde samimiyetin akışına kapılıp söyleyecekleri ileride onları rahatsız edebilir. Dikkatli olmalılar.

2018 İLKBAHAR FALINIZ

Yay burcu bahara heyecan dolu başlayacak. Aileleriyle olan paylaşımları artacak ve kendilerini hiç olmadıkları kadar güvende hissedecekler. Yengeç burcu ise Yay burcunun aksine aileleriyle daha az zaman geçirecekler. İlk bahar mevsimi  bir kafa dinleme ve Yayların kendisini yeniden bulma süreci olarak değerlendirilebilir. Oğlak ve Kova burçları İlkbahar mevsiminde yeni atılımlar yapacaklar. Özellikle cesaretlerini topladıklarında iş hayatlarında umut verici gelişmelerle karşılaşacaklarını görecekler. Burada Kovaların içe kapanıklığını aşıp yeteneklerini ortaya dökmesi gerekecek. Aslanlar İlkbahar mevsiminde hayatlarını değiştirecek kararlar alabilirler. Biraz riskleri olsa da ekonomik anlamda yapacağı yatırımlar olumlu bir şekilde geri dönüşüm sağlayacaktır. Akrep burçları ilişkilerinde daha romantik anlar yaşayacaklar. Bu durum biraz sıkıcı gibi gözükse de gönlünüzü hoş tutmanızı sağlayacak. Boğa burçları çetin zorlukları aşmanın keyfini yaşayacak ve bir rahatlama dönemi yaşayacaklar. İlkbahar mevsimi Boğalar için fiziki olarak bir rehavet dönemi olacak. Teraziler İlkbahar mevsiminde hayatlarından tüm kötülükleri arındıracak ve manevi bir huzur yaşayacakları dönem geçirecekler. İkizler ilkbahar mevsimini eğitimleri için yoğun çalışarak geçirecekler. Mevsimin sonuna doğru emeklerinin karşılıklarını alacaklar. İlkbahar mevsimi Koçlar ve Başaklar için  geleceğe yönelik planlar yapılan bir dönem olacak. Özellikle Başakların yapacağı uzun vadeli iş planları tüm hayatını etkileyecek. Koçlar ise daha çok kısa vadeli, sorunlara çözüm üretici planlar yapacaklar. Balıklar ilkbahar mevsiminde hassas bir dönem yaşayacaklar. Duygusal anlamda kendilerini çok mutlu hissedecekler. İlişkilerinde daha düşünerek hareket etmeye başlayacaklar.

2018 YAZ FALINIZ

Yaz ayı terazilere fiziki olarak yorgunluk manevi olarak ise mutluluk getirecektir. İş hayatı beklediklerinden yoğun geçecek ama yorgunluklarını atacak güzel ilişkileri olacak. Boğalar yaz mevsiminde yeni aşklara yeltenecekler. Geçmişte arayıp da bulamadıklarını bu mevsimde bulacaklar. Aslanlar için 2018 Yaz mevsimi dedikoduların arasında kalma tehlikesi anlamına gelmektedir. Konuşmalarınıza ve bulunduğunuz ortamlara dikkat ederek bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak Aslanlar için iyi olabilir. Oğlaklar Yaz ayında bol bol tatil yapma ve seyahat etme fırsatı bulacaklar. Boş vakitlerinin tadını çıkarsınlar çünkü mevsimin sonuna doğru yoğun bir dönem kendilerini bekleyecek. Yaz mevsimi Kovalar için düğün anlamına gelmektedir. Kendilerinin veya yakın arkadaşlarının düğünleriyle tatlı uğraşlar içine girecekler. Akrep ve İkizler burcu Yaz mevsiminde dingin bir hayat sürecek ve belki de biraz sıkılacaklar. Yaz mevsimi için şimdiden yapacaklarının planlarını yapmalı ve vakitlerini canları sıkılmayacak şekilde doldurmalıdır. Yengeçler ve Koçlar Yaz ayında bol bol aile ziyareti yapacaklar. Bu aile üyeleri uzun zamandır görmedikleri ve özlem duydukları kişiler olacaklar. Başaklar ve Yaylar Yaz dönemini çok hareketli geçirecekler. Seminerler, konferanslar veya bir çok faaliyete bilfiil katılma durumu yaşayacaklar.

2018 SONBAHAR FALINIZ

2018 yılı Sonbahar’ı Başaklara yoğun bir iş temposu olarak karşısına çıkacak. Bu yoğunluk günlük hayat dertlerinden uzaklaşmaları adına güzel olacak. Yaylar yaz mevsiminde duygusal anlar yaşayacaklar. Belki özlem giderme belki de yoğun bir aşk ilişkisi onları bekleyecek olacak. Koçlar ve Yengeçler Sonbaharda kendilerine kötülük eden arkadaşlarından uzaklaşma süreci yaşayacaklar. Bir kafa dinleme ve yeni ama sağlam arkadaşlıklar kurma dönemi yaşayacaklar. İkizler ve Oğlaklar hayatları ile ilgili kararlar verirken çok dikkatli olmalılar. Olumsuzluklar özellikle ekonomik anlamda peşlerini bırakmayacak ama yine de sorunlarını aşacaklar. Özellikle Oğlaklar sorunlara çözüm ararken farklı fikirleri dikkate almalılar. Kovalar Sonbahar dönemini bir rehavet dönemi olarak yaşayacaklar. Yaz mevsiminde iş hayatı ile ilgili alacağı kararların ne kadar doğru olduğunun farkına varacak ve bu durumun rahatlığını yaşayacaklar. Aslanlar ve Teraziler ilişkilerinde olumlu anlamda gelişmeler yaşayacaklar. İlişkilerindeki sorunları çözecekler. Eşleriyle veya yakın aileleri ile olan dargınlıklar sona erecek. Özellikle Aslanlar dargınlıkları ortadan kaldırmak için yoğun uğraşlar verecekler. Akrepler ve Boğalar Sonbahar mevsiminde bazı farklı aktivitelere katılacaklar. Kendilerini geliştirme adına çalışmalara girecekler ve bazı alanlarda geleceklerini etkileyecek sertifikalar almak için uygun ortamlar bulacaklar.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış