2019 Çin Yeni Yılı: Toprak Domuz Yılı

2019 yılı Çin Takvimi’ne göre Toprak Domuz yılı oluyor. Bu sene Çin Takvimi’nde hem bir element hem de bir hayvanın denk geldiği nadir senelerden. Bu açıdan çok önemli bir yıl olduğunu görüyoruz. 2019’da olmaz dediğiniz şeyler olabilir bu yüzden yeni yılda her şeyden önce yapmanız ve benimsemeniz gereken şey umutlu olmak! Çünkü Toprak Domuz Yılı yani 2019 yeniliklerin başladığı ve hayatınıza olumlu anlamda etki ettiği hatta yer yer yön verdiği bir sene oluyor.

Elementi Toprak olmayan burçların endişelenmesini gerektirecek bir durum yok çünkü toprak bilindiği üzere her şeyi kucaklayan ve ayrıca hayat veren bir yapıya sahiptir. Bu yüzden 2019 yılı boyunca her burcun şansı oldukça yüksek olacak. Bu yüzden herkeste bir heyecan söz konusu. Eğer bir girişimde bulunmak istiyorsanız çekinmeyin. Planlamanızı iyi yaptıktan sonra ve tedbirlerinizi aldıktan sonra neden olmasın? Çin Takvimi’nin dediğine göre zaten toprak ana sizi kucaklayacaktır.

Ruhsal ve zihinsel olarak huzuru bulacağınız bir döneme kapı açacak olan 2019 Toprak Domuz yılı hem kendi içinizde hem de etrafınızdaki insanlarla barışı sağlamanıza imkan tanıyacak. İyimserlik her şeyin başında gelecek. Olumsuz gibi gözüken şeyler sizi sarsmasın çünkü zamanla bunun size getireceği pozitif tarafları görecek ve evrenin size verdiği iyilik mesajlarını alacaksınız. 2019 herkese derin bir anlayış ve huzur getiriyor, bize kalansa bunu görüp yaşamak! İyi yıllar!

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış