9-15 Ocak Haftası Aşk Falınız

9-15 Ocak

Kova burcu bu hafta durağan bir döneme giriyor. Kafaları çok meşgul olduğundan aşk hayatlarına pek zaman ayıramayacak ve sorunlarını da ileriye erteleyecek gibi duruyor.

Aslan burcu neşeli bir haftaya başlıyor. Bu enerjileri partnerleri ile olan ilişkilerinde olumlu bir havayı beraberinde getirecek. Unutamayacakları bir hafta geçirme potansiyelleri var.

Boğa burcu çok gergin. Rutin tartışmaların içinden bir an önce çıkmaları lazım. Kendilerini öz güvensiz hissetmenin bir anlamı yok.

Oğlak burcu iç huzur peşinde. İlişkilerinde sakinliği ve romantik anları tercih ediyor. Yorgunluğunu böyle atacak gibiler.

Başak burcu arzulanan bir haftaya başlıyor. Partnerlerinin ilgisi çok hoşalarına gidecek. Yalnız Başaklar gözlerini açık tutsunlar. Kısmetler kapıda.

Yengeç burcu çok şikayetçi. İlişkilerini yoluna sokmak ya da yalnızlıktan kurtulmak için pek adım atmadıkları gibi olmayan isteklerinden de şikayet ediyorlar. Edilgen değil etken olma yolunu seçmeliler.

Yay burcu eğlenceli, neşeli sevecen bir hafta geçirecek gibi. Eraflarındaki negatif enerjiden sıyrılmış ve aşk hayatlarının getireceği hoşnutluk duygusu ile başlarını her gece yastığa çok mutlu bir şekilde koyacaklar.

Balık burcu haftayı aşk dolu geçirenlerden. Dedikoduları kalp kırıklıklarını bir kenara bırakmış ilişkilerinin tadını çıkarma peşindeler. Yalnız Balıklar da güzel bir ilişkiye başlamak için kapıları açık bir vaziyette. Bahtları oldukça açık.

İkizler burcu bu hafta her telden çalıyor. Bir iyi bir kötü, bir sakin bir gergin. Bu durum ister istemez aşk hayatlarının da çalkantılı olmasına neden oluyor. Artık ne istediklerine karar verme zamanı geldi de geçiyor gibi.

Teraziler ilişkilerini yoluna sokuyor. İyi olan ilişkilerini de zirveye çıkarıyor. Aşk talihleri yüzlerine gülüyor. Geleceğe dair güzel planlar yapma zamanı.

Koç burcu iç seslerini dinliyor ve öz eleştiri yapıyor. Bu tavır ilişkilerinin ve aşk hayatlarının daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacak.

Akrepler çok atılganlar. İlişkilerine heyecan getirecek hamleler yapma peşindeler. İyi de yapacaklar. Aşk hayatlarının buna ihtiyacı var.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış