2015 BURÇLARA GÖRE AŞK FALINIZ!

Sevgili Tellwe üyeleri, sizler için araştırdığımız ve çok beğenilen 2015 Burçlara göre aşk fallarınızı kaçıranlar için biraraya getirdik; 2015’tek hangi burç için neler getirecek ve nasıl bir yolda gidecek görmek için okuyabilirsiniz. Her ay genel yazılarımızı ve haftalık aşk fallarınızı yayınlamaya devam edeceğiz, bu yazımızı 2015‘teki genel durumu görmek ve aşka dair tüyolar alabilmeniz için hazırladık.

 

KOÇ BURCU: Değişmeyen Tek Şey Değişimdir, unutmayın! 2015‘e başlarken gülümsemek için bir sebebiniz olacak ve hayır diyemeyeceksiniz! Sizi mis kokulu bir esintiye kapılmışçasına alıp götürecek olan bu aşk neşenizi daim kılacak gibi gözüküyor. Ağustos ayının ortalarına kadar sürecek olan doludizgin bir şans hali sizi bekliyor. Bunu iyi değerlendirdiğiniz takdirde bütün bir yılınızı kapsayacak ve hayatınızın her alanına yayılacak bir mutluluk elde etmeniz mümkün.Eğer evliyseniz bu senenin başından itibaren artık çocuk yapma fikrinizi hayata geçirme isteğiyle dolup taşacaksınız; eğer bekarsanız iş hayatınızda uzun zamandır peşinden gitmek istediğiniz bir projeyi sırtlanacağa benziyorsunuz. Her iki durumda da Jupiter sizinle, şans hep yanınızda olacak gibi gözükmekte.Yılın ortalarına doğru, Haziran sonu ve Temmuz başında çok önemli bir sorumluluk yüklenecek gibi duruyorsunuz. İhtiyacınız olan tek şey kendi kendinizden destek almak olacaktır, sakın sizin sorumluluğunuzda olan bir şeyi bir başkasına güvenerek halletmeye çalışmayın, bu yıl yapma ihtimaliniz olan en büyük hata bu olur. Onun dışında her şey yolunda gidecek, öyle güzel ve dengeli bir planlama yeteneğiniz var ki aşkınızı doludizgin yaşarken ya da çılgın başlangıçlar yaparken ne iş hayatınızda ne de sosyal yaşamınızda bir dengesizlik ortaya çıkıyor. Her şey tastamam yola devam ediyorsunuz. Yalnız bütün bir yıl boyunca özenle üzerinde durmanız gereken nokta bunca yoğunluk arasında tabi ki de sağlığınız olacaktır

BOĞA BURCU: KALBİNİZİN SESİNİ DİNLEMELİSİNİZ!Bu senenin önemli bir kısmını aşka ve ilişkilere dair çok ciddi dersler ve zaman zaman yaralar alarak bitirdiniz. Artık kocaman bir sınırla geçmişi bugününüzden ve geleceğinizden ayırmanın vakti geldi. Eski üzüntülerinize ve kırgınlıklarınıza elveda demelisiniz! Aklınızdaki soru işaretlerine cevaplar bulacağınız bir yıl sizi bekliyor.Yaklaşık son iki senedir aklınızda sizi kemiren birkaç soru ve sorun bulunmakta, bu her konuda olabilir ama aşk hayatınızı da etkilemekte. Bunlara artık bir çözüm bulacaksınız. Eğer evliyseniz 2015’i bambaşka bir mekanda karşılıyor gözüküyorsunuz, bu her ikinize de çook ama çok iyi gelecek gibi gözüküyor. Bir ilişkiniz var ise aklınızın karışık olduğu sezinlenebilir. Fakat bunun doğru kişi mi yoksa değil mi olduğuna siz karar vereceksiniz. Mart ayından itibaren evren bu kafa karışıklığınızı ve partnerinizi bir çeşit teste sokacak ve Haziran’a kadar siz doğru kişi mi yoksa değil mi olduğuna karar vereceksiniz; değilse Eylül 2015‘te sizi yeni başlangıçlar bekliyor.Aşklar sadece romantik filmlerde veya efsanelerde, peri masallarında yaşanmaz! Aklınızdaki bu aşkın gerçek hayata uzak olduğu düşüncesini çıkarmalısınız! Ağustostan itibaren ilişkisi olmayan Boğaşar, yalnızca peri masallarında olur diye düşündükleri bir aşka yelken açıyor gözüküyorlar. Bu aşk tohumlarını 2015 Mart’ta atmaya başlayacak.

İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler 2015 sizin için aşk ve ilişkiler konusunda uzmanca yorumlamalar yapacak seviyeye ulaşma zamanı! Yanılmadan, acı çekmeden, yeri geldiğinde mantığınızla kararlar verip yeni başlangıçlar yapmaya çekinmeden muhteşem bir yıl geçireceksiniz! Aşkı tüm tutkusuyla ve heyecanıyla sevecek ama aynı zamanda aşkın acılar da barındırabileceğini aklınızdan çıkarmayarak büyük bir olgunluk örneği sergileyeceksiniz ve partnerlerinizi, arkadaşlarınızı kendinize hayran bırakacaksınız!Nisan ve Mayıs 2015 sev ya da terket politikanızı izleyeceğiniz dönemler gibi gözüküyor! 2015’in ilk birkaç ayında gözlemlemeler ve denemeler içinde olacaksınız ama sonrasını %100 planlanmış periyotlar ve taktikler içermekte!Eğer bir ilişki içindeyseniz veya evliyseniz Haziran civarında ilişkinizi yeniden gözden geçirme süresi isteyebilirsiniz partnerinizden, bu sırada aşkınızın kuvvetini sınamayı planlıyor olacaksınız, eğer zayıf nokta yoksa; tebrikler, siz ölüm sizi ayırana dek birliktesiniz! Aksi takdirde Ekim ayında yeni bir başlangıca yelken açmak üzere yolları ayırma durumu gözüküyor. Evli İkizler için, ayrılık çok net gözükmese de bir sınav mutlaka gerçekleşecek ve sonuca göre kararlar alınacak.

YENGEÇ BURCU: BIRAKIN OLSUN!Kendinizi tutmayın, sınırlamayın, sıkmayın, engellemeyin; sadece bırakın ve olsun. İzin verin. Neye mi? Aşkın size nüfuz etmesine, olması gereken kriterlerinizi bir köşeye bırakın; kapıları kırın gitsin; hoş karşılayın aşkı ve içinizdeki aşk tanrısını serbest bırakın; çünkü şu ana kadar kurallara uymak istediğiniz için, başkalarının fikrine ayak uydurmaya çalıştığınız için hep üzülüp kaybettiniz. Bunları elbette ki iyi niyetle yaptınız; ama artık kendiniz için yaşamanın vakti geldi; bu yıl, 2015,  sizin aşk yılınız olsun ve bütün ömrünüzü sarsın istiyorsanız bırakın ve olsun!ARTIK KARANLIK TARAFLAR BİTTİ!Şimdiye kadar karşılaştığınız sorunlar ve içinde bulunmuş olduğunuz çıkmazlar artık sizi zorlamayacak, çünkü hepsini aşmaktasınız. 2015’in ilk aylarından itibaren bir rahatlama söz konusu. Eğer evliyseniz bir çocuk konusu gündeme gelebilir. Çok ufak da olsa evliliğinizle ilgili bir problem yaşama ihtimaliniz mevcut ancak bunu engelleme ve yok etme gücü tamamen sizin kontrolünüzde. Dışarıdan müdahalelere kesinlikle izin vermemelisiniz!

ASLAN BURCU: ŞANSLAR DEĞERLENDİRİLMEK İÇİNDİR!Evet Aslanlar! Şanslar değerlendirilmek için vardırlar. Önümüzdeki yıl boyunca evren tüm şans kontenjanını size ayırmış gözüküyor; fakat bunu iyi değerlendirin aksi takdirde kaçırdığınız fırsatlar için üzülen siz olursunuz. 2015’in başlarından itibaren artık gelecek planlarınız konusunda daha somut adımlar atacağınız bir döneme gireceksiniz; hayati denilebilecek kararlar alma aşamasına doğru yol aldığınız bir noktadasınız. Bu kararları alırken bütün çerçeveyi göz önünde bulundurmanız sizin faydanıza olacaktır; buna emin olun. Aşkınızı ele alırken en baştan en sona doğru bir değerlendirme ile artı ve eksi tarafları mantık zemininde bir dengeye oturtarak yapmalısınız. Bu size mutluluk ve huzur getirmede yardımcı olacaktır.2015 Haziran ve Temmuz ayların ekonomik açıdan en hadd safhaya ulaştığınız zamanlar olacak. Bunun ardından aşk hayatınızı sabitleştirmek ve bir düzene sokmak adına girişimlerde bulunmayı düşüneceksiniz; evrenin size hak ettiğiniz aşkı vermeye daima hazır olduğunu unutmayın.

BAŞAK BURCU : AŞK TUTULMASI!Sevgili başaklar, doludizgin, fırtınalı ama aynı zamanda kendi içinde dingin; karşı koyamayacağınız, hayır diyemeyeceğiniz, kapılıp gideceğiniz, dolu dolu yaşayacağınız ve kırılmayacağınız bir aşka var mısınız? Cevaplar, evet, olacaktır! O zaman hazır olun 2015 size bu aşkı taşımak için geliyor. Bu aşkı elde edebilmek için tabi ki de eski olan ne varsa kurtulmanız gerekecek; bu aşk için bir süreç bu süreç için de büyük bir sabır gerek; ama zaten siz sabır konusunda büyük bir ustalığa sahipsiniz, hiçbir sorun yaşamayacağınız açık. Sadece o aşk karşınıza çıktığında bu seferki sabrınızın çok büyük bir ödülü olacağını aklınızdan çıkarmayın ve tadını çıkarın!HER ŞEYE YENİDEN BAŞLAYACAKSINIZ!2015 size tam anlamıyla yeni bir başlangıç getiriyor. Aşk hayatınızdaki tazelenme aile ve iş ilişkilerinize, arkadaş çevrenize de yansıyacak. Bu güzel ve pürüzsüz değişime ne siz ne de çevreniz kesinlikle hayır diyemeyeceksiniz!

TERAZİ BURCU: AŞKI YENİDEN TANIMLAYACAKSINIZ!Sizin için aşk şimdiye karar fedakarlıkla neredeyse eşdeğer anlama gelmekteydi ama yaşadığınız onca şey sonrasında 2015 itibariyle aşkı tanımlayışınız tam anlamıyla değişecek demek yanlış olmaz! Artık aşk sizin için kesinlikle fedakarlık demek olmamalı. Bırakın aşk sizi mutlu etsin, size hizmet etsin, sizinle eş olsun. Siz aşka hizmet etmeyin. Şimdiye kadarki hüzünlerinizin sebebi hep bu oldu, artık vazgeçmelisiniz!TUTKU DOLU ANLAR. Bu yıl her zamankinden daha büyük bir istek barındırıyorsunuz aşk konusunda hatta çevrenize tavsiyeler veriyorsunuz. 2015 sizin aşk konusunda daha fazla olgunlaşacağınız bir dönem olacak. Artık daha fazla tutku istiyorsunuz ve aşkın sizi mutlu etmemesi imkansız!

AKREP BURCU: KENDİ İSTEKLERİNİZ İÇİN ÇABALAYIN!Başkalarına yardım etmekten kendinizi unuttunuz, kendinize iyi davranmanız için 2015’i değerlendirin ve kendiniz için çalışın. İyilik ve yardım yapacaksınız diye yorucu ve yoğun dönemler geçirdiniz ve kimse kıymetini bilmedi, evet siz bunu karşılıksız yaptınız ama bir de üzerine hayal kırıklıkları ve üzüntülerle karşılaştınız; artık sıra sizde.Kendinizi düşünün ve kimsenin sizi kırmasına izin vermeyin! Sizin yapınızda her şeye rağmen güçlü durabilmeyi bilen bir cevher bulunduğunu unutmamalısınız!ÇIKAR ARKADAŞLIKLARI. Şimdiye kadar sizinle çıkar için arkadaşlık kuran birçok insan oldu çünkü yetenekleriniz ve farkınızla her zaman göz önünde olan bir yapıda oldunuz. Buna izin vermeyin aksi takdirde gerçek arkadaşlığı ve dolayısıyla gerçeklik dolu aşkı bulmanız mümkün olmayacak!2015 kalbinizi onarmaya ve sizi tazelemeye geliyor, tadını çıkarın!

YAY BURCU: BÜYÜLÜ ANLAR!2015 itibariyle yapmayı planladığınız değişiklikler ve girişimler sonrasında çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakacaksınız! Kimse sizin ne denli pozitif yönde değişmiş olduğunuz inkar edemeyecek ve hayranlığını gizleyemeyecek. Bu hayranlıklar aracılığıyla birçok aşk ihtimali mümkün; ama siz arasından size en uygun olanını bulup hayatınıza almakla sorumlusunuz; çünkü bu mutluluğu yakalamanızın en birinci yollarından birisi.DEĞİŞİM ZAMANI!O an gelip çattı. Artık değişimin gerektiğini düşünüyorsunuz ve bunu yapmakta çok ama çok kararlısınız ve zaten yapacaksınız da! Asla ve asla vazgeçmeyin, bunu aklınızdan bile geçirmeyin. Değişimin aşkı ve tutkuyu nasıl canlandırdığını ve çağırdığını değişimin hemen ardından fazlasıyla hissedeceksiniz. Temmuz sizin için harika geçecek ve Temmuz’a kadar mükemmel bir tazelenme evresinde olacaksınız!

OĞLAK BURCU: KALELERİ YENİLEYİN!Gücünüzü arttırmak ve değişmek için artık yıkılan şeyleri onarmanın vakti geldi. Belki bir süredir ayrı olduğunuz ya da ara vermiş olduğunuz birisiyle yeniden bir ilişki gündeme gelebilir. Özlem ağır basabilir, ama üzüntülerini bu gibi noktalarda unutmamanız gerekir. Özlem gidermek için hayatınızdaki diğer insanların kalbini kırmamalısınız! CİDDİ İŞLER! Bekarsanız ilişkilerinizde ciddiyete doğru gidebilirsiniz. Bu anlamda çok kısa bir sürede tamamlamak isteyeceğiniz ciddi aşk girişimlerinde bulunmanız mümkün ama sakın acele işlerin pek de sağlam olmayacağını aklınızdan çıkarmayın. Mart itibariyle iş hayatınız yoğun gözüküyor, hayatınızdaki özel insanı bu işler sebebiyle yalnız bırakmak zorunda kalabilrsiniz, çareler üretmeye çalışın, bu en azından onu rahatlatacaktır.

KOVA BURCU: HAYAT BİR ALIŞVERİŞ!Artık çoğu şeyin alışverişe döndüğünü unutmayın. İyilikler iyiliklerle kötülükler kötülüklerle karşılanır oldu ve siz bu otomatik süreç adına çok endişe duymaktasınız; ama içinizdeki umudu da kaybetmemeye özen göstermektesiniz. 2015 sizin için çok önemli hayat dersleri alacağınız bir süreç olacak.TEHLİKELİ SULARDASINIZ!Tutku, aşk, güven, arzu derken bir yandan da kendinizi tehlikeye sokmayın! Aşk özgürlüktür evet ama sizin masum ve iyi niyetli yapınız bazen çok toleranslı olmanıza neden olabiliyor ve insanlar bunu kötü yönde kullanabilir. Tutku ve aşkın peşinden giderken zarar görmemeye ve hemen güvenmemeye hatta bazen bazı insanlara hiç güvenmemeye özen gösterin. Herkes iyi olmayabilir.

BALIK BURCU: YENİLİKLERE HAZIR!Bu yıl kökten yenilik, değişim hepsine hazırsınız! Hayat sizi alıp götürsün, hiç karşı koymayacak bir ruh hali içindesiniz. Artık hayatı yönlendirmeye çalışmaktan sıkıldınız ve kendinizi hayatın akışına bıraktınız. 2015 yeni fırsatları iş ve özellikle aşk konusunda ayağınıza getirecek. Korkmayın, çekinmeyin, risk alın! Hayatın kendisinin en önemli gerçeği yaşamadan öğrenilemeyecek olmasıdır. Deneyin, kaybeden siz olmazsınız. Aşkı deneyin, yaşayın ve görün; yaşamadan ihtimallerle kendinize sınırlar çizmeyin!DAHA İYİ VE DAHA ÇOK!Aşkın daha yoğununu ve şimdiye kadar tatmamış olduğunuz kadar iyisini 2015 size armağan edecek. Şubat ayından itibaren hayatınıza girecek birisiyle uzun bir tanışma ve kaynaşma döneminin ardından güven temeline oturtulmuş ve tutkuyu arzuyu içinde barındıran bir aşka doğru yelken açacaksınız! Evli olanlar ise taşınabilirler, Eşinizin iş hayatında gerçekleşecek bir yükselme ile daha ferah ve güzel bir mekanda yaşamaya başlayacaksınız.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış