BOĞA BURCU KASIM AYI AŞK FALI

Aşkınızın veya aşk algınızın monotonlaştığını, eski enerjisini yitirdiğini düşünebilirsiniz ama her şey bu ay boyunca yoluna girecek ve düzelecek. İlişkinizi test etmeye ihtiyacınız olacak, bunu düşünmüyor olsanız bile bir süre sonra siz ve partneriniz bunu sorgulayacaksınız ve zor bir döneme gireceksiniz, aşkınızın bu sınavdan geçmesi sizin elinizde, hakimiyetinizi korumayı ihmal etmeyin.

6 Kasım’dan itibaren partnerinizin söylediği hiçbir şeye hayır diyemiyor durumda olacaksınız, bu durum bir süre ikinizin ilgisini çekse de bir süre sonra tartışmalara sebep olacak, çünkü Venüs’ün de etkisiyle sorgulama dönemine gireceksiniz.

Yalnız olanlar için 12 Kasım’dan itibaren aşkın ilk sinyallerini almaya başlayacakları, yeni insanlarla tanışacakları hatta tam anlamıyla ortam değiştirecekleri bir dönem başlıyor.

18 ve 25 Kasım ilişkisi olanlar için geleceğe dair planlar yapacakları veya bir geleceklerinin olup olmayacağını tartacakları dönem olacak, yalnız olanlar için ise uzun bir süre devam etme ihtimali çok yüksek güzel başlangıçlar yapacakları dönüm noktaları olacak gibi gözüküyor.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış