Burçlar ve Meslekler

Aslan 

Aslanların üstün yaratıcı özelliklerine en uygun meslek olan oyunculuk ve reklam sektörü Aslan Burcu için biçilmiş kaftan! Ayrıca Aslan Burcu’nun liderlik vasıflarını da ön plana çıkaran yöneticilik, şeflik gibi meslekler ve politika tam onların işi gibi duruyor!

Yengeç 
Özenle çalışan ve ayrıntılara aşırı hassasiyet gösteren, en küçük detayı bile aklında bulundurup dillendiren Yengeçlere en uygun meslek alanları; doktorluk, hemşirelik, profesörlük ve araştırmacılık olarak gözüküyor.

Başak

Üslubuna her daim özen gösteren Başaklar için editörlük en gözde mesleklerden biri gibi durmakta. Ayrıca dil bilimciliği, halkla ilişkiler ve insan kaynakları alanındaki meslekler sosyal çevre ile ilişkileri oldukça kuvvetli olan Başaklara göre işler olarak gözüküyor.

İkizler

İnatçı tutumları ve azimli karakterleri ile yoğun stres barındıran tüm işleri hakkıyla yerine getirebilecek olan İkizler Burcu için avukatlık, yargıçlık, bankacılık, muhasebecilik en uygun gözüken meslekler olarak durmakta.
Terazi
Karmaşık durumları toparlama, stres yönetimi, hesap-kitap işleri konusunda oldukça başarılı olan Terazi Burcu için girişimcilik gerektiren bütün işler biçilmiş kaftan! Mimarlık, mühendislik, tasarımcılık, dansçılık ve işletmecilik tam da Terazilere göre!

Boğa

Sıkılmayı çok fazla sevmeyen Boğa burcu için genellikle bir işin çalışanı olmaktan ziyade sahibi olmak oldukça önemli. Bu sayede yaratıcı ruhlarını daha çok ortaya çıkaracaklarını düşünmekteler. Bu sebeple şirket sahibi, işveren olmak Boğalara göre işler gibi duruyor.

Koç
Dillerle arası oldukça iyi olan Koç burcu için tercümanlık, editörlük, yazarlık, şairlik tam onların ruhlarına göre işler gibi durmakta. Ayrıca özgürlüklerine de oldukça düşkün olan Koçlar için ruh yapılarını ve duygularını yansıtabilecekleri işler de önemli: ressamlık, mimarlık, müzisyenlik…
Yay
Her konuda sezgileri yoluyla birçok yorumu olan Yay burcu için en uygun meslekler arasında danışmanlık, psikologluk, elçilik, müfettişlik ve borsacılık gözükmekte. Ayrıca yardım etmeyi çok seven Yay burçları birçok alanda gönüllü olarak da bulunabilirler.

Oğlak
Üretmeyi seven Oğlak Burcu’nun kendini bulacağı meslekler arasında marangozluk, çiftçilik, kimyagerlik, biyologluk, tarihçilik ve terzilik bulunmakta. Yaşadığı çevreye oldukça duyarlı olan Oğlak Burcu titizlik ve dikkat gerektiren işlerde üstün bir performans gösterirler.

Kova
Macera ve heyecan tutkunu olan Kova Burcu’nun özünü yakalayacağı meslekler arasında havacılık, astrologluk, uçak mühendisliği, pilotluk, fotoğrafçılık ve dağcılık gibi işler bulunmakta.

Balık
Birçok duyguyu kısa zaman aralıkları ile gerçekten hissederek yaşayabilen Balık Burcu için en uygun işler arasında tiyatro oyunculuğu, dedektiflik, polislik, denizcilik, gemicilik ve eczacılık bulunmakta.

Akrep
Ayrıntılar konusunda çok hassas olan Akrep Burcu’nun üstün başarı sağlayabileceği meslek alanları arasında adli, tıbbi ve idari işler bulunmakta. Politikacılar, doktorlar ve terapistlerin Akrep burcundan olanları alanlarında öne çıkan kişiler olmakla göze çarpıyor.

 

Aşk grafiği reklam alıyor, mobil ödemesi olmayanları almıyoruz, ilgi çekici falcı bacı önemli olabilir,

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış