Ekim 2022

Terazi, Oğlak, Kova ve Başak burcu ilişkilerine ruh getirme peşinde! Özellikle Oğlakların buna ihtiyacı var ve bu noktada partnerlerini ikna etmeye uğraşacaklar! Kova burcu ise partnerinin ihtiyacını görmezden geldikçe ilişkisini bir çıkmaza sokuyor. Bir an önce bunu farkedip kendine çekidüzen vermesi lazım! Teraziler aradıkları dengeyi bu kez bir aşkta bulurken Başaklar tertemiz bir ilişkiye yelken açıyor!

Boğa, Balık, Yengeç ve Yay burcu seyahat planlarına partnerlerini dahil etmenin huzuru içinde! Yay burcu yeni rotalar çizdikçe ilişkisi de o denli renkleniyor! Yengeçlerinse duygusallığı ve kalp kırıklıklarını bir kenara bırakıp önüne çıkan fırsatları değerlendirmesi lazım. Balık burcu ilişkisine son vermeyi düşünürken hiç beklemediği fırsatlar karşısına çıkıyor gibi. Boğaların gündelik hayat telaşelerinde partnerlerini ihmal etmemeleri lazım!

Aslan, Koç, İkizler ve Akrep burcu için kendini yenileme ve isteklerinin farkına varma zamanı geldi de geçiyor. Özellikle Aslanların bedenlerinin ihtiyacına kulak vermeleri lazım! İkizlerle karmakarışık duygularla ilişkilerine yaklaştıkça partnerlerinin sesini duyamıyor. Biraz kendilerini toparlamalılar. Koç burcu için sade bir ilişki kapıdayken o yine en tutkulu ve adrenalin dolu olana gidecek gibi!

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış