El Falı Nedir Nasıl Bakılır

El Falı Nedir Nasıl Bakılır

El falı, avucumuzun içine ve tüm çizgilere bakarak insanın karakter ve geleceği hakkında yorumlarda bulunmak için bakılan bir fal çeşididir.  Kendimize el falı nasıl bakılır sorusundan önce bu fal çeşidinin geçmişini sormak gerekir.  Kökeni kesin olarak bilinmeyen el falının anavatanı Hindistan olarak tahmin edilmektedir. Buradan da çingeneler sayesinde tüm dünyaya dağıldığı düşünülmektedir. Bunun yanı sıra geçmişte Çin, Mısır, Mezopotamya gibi Asya ülkelerinde de el falı bakıldığı bilinmektedir.  Ortaçağ’ da el falı suçlu olduğu düşünülen kişilerin şeytan ile anlaşıp anlaşmadığını kontrol edebilmek için bu kişilerin elindeki siyah lekelere bakılması olarak bilinirdi. Daha sonraları gözden düşen el falı 17. yy sonrasında tekrar insanların ilgisini çekmeye başladı. Günümüzde el falı artık internet sitelerinde bile bakılabilmektedir. Bu sitelerin başında ise http://www.tellwe.com sitesi gelmektedir.

Peki, el falı nasıl bakılır? Eldeki çizgilerin bilimsel olarak hiçbir anlamı yoktur. Ama insan eli o kişinin sağlığı, temizliği ve mesleği ile ilgili ince ayrıntılar vermektedir. Sağlık kontrollerinde incelenen ellerde doktorların gördüğü incelikleri bilen bir falcı, el falı için kendisine gelen heyecanlı müşteriye hayret verici bilgiler verebilir. Bunun yanı sıra kimi falcılar parmak uzunluğuna, eldeki çizgilere ve ender görülen çizgilere bakarak el falı bakabilir. Bu fal için genellikle sol el kullanılır. Parmaklara bakıldığında orta parmak kaderi, yüzük parmağı tarih ve sanatı, serçe parmak bilimi, işaret parmağı ise gücü temsil etmektedir. Çizgilere bakıldığında is eldeki temel çizgiler olan hayat, akıl ve kalp çizgilerine bakılır yine her elde görülmeyen kader çizgileri de kimi insanların ellerinde bulunmaktadır. İsterseniz hiç bu işlemler ile uğraşmadan http://www.tellwe.com adresine girebilirsiniz.

Günümüzde bir çok online fal sitesi bulunmaktadır. Bunlardan çoğu yanlış bilgi verirken http://www.tellwe.com adresinde elinizin resmini çekerek gönderdiğinizde sizinle ilgili en gerçekçi yorumlar yapılmaktadır. Bu sayede çevrenizde falcıyım diye geçinen insanlara el falı nasıl bakılır sorusunu sormak zorunda da kalmayacaksınız. Site üzerinde sadece el falı değil birçok türde fal baktırabilirsiniz. Elimizdeki çizgiler kaderimizi belirlemektedir bu sebeple sizde hemen siteye girerek el falınıza baktırmalısınız.