Falcılar

Tellwe, kategori ve falcı sayısı olarak sektörün en kalabalık ve işlevli sitesi olarak karşınıza çıkıyoruz. Fal baktırmak isteyen herkese kapımız açık ancak erkekler bu konuda biraz daha pasif diyebiliriz, bu yüzden ağırlıklı olarak hanımlara hitap etmeye devam ediyoruz. Fal baktırmak isteyen birçok kişinin tercih ettiği ve en uygun ücretler ile hizmet veren sitemizde yüzlerce falcı çalışıyor ve sizleri en iyi şekilde misafir ederek fallarınıza bakıyor. Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi baktığımız fal kategorileri ile birlikte falcı sayısı olarak da geniş bir kadroya sahibiz ve bu kadro her geçen gün biraz daha genişliyor. Bu sektöre ilk adım attığımız dönemde çok az sayıda falcımız vardı ancak her geçen gün başvurular arttır ve şimdilerde yüzlerce falcı ile hizmet vermeye başladık.

Sizler de dilerseniz falcılarımız ile tanışabilir ya da bu siteye dahil olarak fal bakabilirsiniz. Kendinizi bu yönde geliştirdiğinizi düşünüyorsanız hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. Falcı Kayıt Formunu doldurduktan sonra siteye girip 5 adet fal bakıyorsunuz. Bu falarda aldığınız %60 lık başarı sonrası aktif falcı olarak listeleniyorsunuz. Sonrasında 50 fal bakarak VIP Falcı 150 bakarakta VipPlus falcı olabiliyorsunuz. Tabi başarı yüzdenizinden min %90 olması gerekiyor. Sitemizde yer alan falcıların alt bilgilerine göz atarsanız başarı oranlarının istatistiksel değerlerini görebilirsiniz, ek olarak hizmet almak isterseniz yine ana sayfada aktif falcılar kategorisi de sizlere yardımcı olacaktır diye düşünüyoruz. Geniş kadromuz sayesinde sizlere çok sayıda alternatif sunuyor ve bu alternatifler ile birlikte fark yaratıyoruz. Kadromuza güveniyoruz çünkü bu sektörde isim yapmış ve kendini en iyi şekilde kanıtlamayı başarmış olan isimler yer alıyor ve hergeçen gün çok iyi yeni falcılar sitemize ekleniyor..

Detaylı bir inceleme yapmak isterseniz tüm falcılar butonuna tıklayarak bu sitede hizmet veren isimleri görebilir ve alt bilgiler üzerinden de şahıslar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sitemizi en iyi şekilde tanıtmaya ve sizlere yardımcı olmaya devam ediyoruz, dilerseniz online olarak araştırmalar yapabilir ve sitemizin diğer adreslerden ne denli profesyonel ve farklı olduğunu sizler de görebilirsiniz. Kusursuz olmaya çalışıyor ve beklentilerinizi de en iyi şekilde karşılamaya devam ediyoruz. Sizler de sitemizden hizmet almak istiyorsanız saniyeler içerisinde üye olabilir ve çok sayıda falcıdan belli bir ücret karşılığında en iyi şekilde hizmet alabilirsiniz.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış