Mevsim Falı

İlkbaharda Doğmuşsanız; oldukça ılımlı ve sevecen tavırlarınızla dikkat çeken bir kişiliğe sahipsiniz demektir. Aşırı sıcak ve aşırı soğuk havaları asla sevmezler. Psikolojiyi incelemeyi gerektiren işlere daha fazla yatkınlığı olan meslekleri tercih ederler. İlkbahar insanı olan kadınlar diğer mevsimlerde doğmuş kadınlara göre hediye olarak çiçek almayı daha çok sever. En sevdikleri meyveler incir, elma ve üzümdür.

Kış Mevsiminde Doğmuşsanız; kestane, portakal gibi meyveler ve pastel renkler en sevdiğiniz şeyler olacaktır. Bu insanlar genellikle minyon tipli ve beyaz tenlidirler. Doğduğumuz mevsimin vücut yapımızı doğrudan doğruya etkilediğini de bu şekilde görebilmekteyiz. Kış mevsiminde doğmuş bir kadınsanız kat kat giyinip de nasıl şişman gözükülmez konusu üzerine uzmanlık yapmış bir yapıya sahip olma ihtimaliniz çok yüksek. Yaz mevsimi en özlediğiniz mevsimi ifade ederken siz formda olmaya ve dirençli bir karaktere sahip olmaya her şeyden daha çok önem verenlerdensiniz.

Sonbahar Mevsiminde Doğmuşsanız; yalnız kalmak ve geleceğe dair hayallere dalmak sizin en çok sevdiğiniz boş zaman aktivitelerinizden. Anlaşılamıyor olmak en büyük derdiniz zira siz duygularınızı ve düşüncelerinizi konuşarak ifade etmek yerine susup köşenize çekilerek karşı tarafın anlamasına bırakıyorsunuz. Bu durum da çoğu zaman sizi anlaşılmayan insan poziyonuna itiyor. En sevdiğiniz renkler kahverengi, turuncu, yeşil ve sarı olurken beyaza da pek hayır diyemeyenlerdensiniz. Aşkta tutkuyu ve hırsı seçen nadir kişilerdensiniz.

Yaz Mevsiminde Doğmuşsanız; orjinal olsun taştan olsun der ve içten gelerek hazırlanmış bir dilim ekmeğe bile çok önem verirler. Yaz insanı demek samimiyet ve sıcaklık demektir. Onlar genelde sadece yaz için alışveriş yapan, dolaplarını elbiseler, mini şortlar, havlular ile dolduranlardır. Genellikle saçlarını açık renk ve pratik olarak kullanabilecekleri bir tarzda kestirirler. Canlı ve parlak renkler yaz insanının rengidir.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış