Ocak 2023-Aşk Falınız

Ocak ayında Koç, Akrep, Terazi ve Boğa burcunun aşk açısından şansı açılacak gibi olsa da zaman zaman alacakları kararlar doğrultusunda bazı yalpalanmalar yaşanabilir. Bunun içinden çıkmak için biraz kendilerine ve hayatlarına giren kişilere zaman ayırmak, isteklerine ve ihtiyaçlarına odaklanmak doğru karar olabilir. Özellikle Terazi burcunun yaşamında dengeye ihtiyacı var ve bunu yakalayabilmesi için içincü kişilerin tavsiyelerinden ziyade kendi çizecekleri rotalara ihtiyaçları oluyor! Boğa burcunun partnerleriyle inatlaşmayı bırakıp biraz daha sakin bir hayat sürmeye ihtiyacı var. Bunu yapabilmek adına biraz cesaret gerekecek. Akrep ve Koç burcunun kavgadan uzak yeni rotalar keşfetmesi hiç de zor değil.

2023 ile birlikte Aslan, Kova, Yay ve Oğlak burcu hayatlarında hiç keşfetmedikleri rotalara doğru yolculuklara çıkacak gibi duruyor. Hem iş hem aşk gezisi olacak olan bu rotalar özellikle Yay burcuna çok iyi gelecek! Kova burcu tamamen partnerinin duygularını anlamaya odaklı bir yaşam tarzıyla mutluluğu en üst düzeyde yaşayacak! Aslanların hem iş hem de aşk yaşamında mükemmel ilerlemeler mevcut!

Yengeç, Balık, Başak ve İkizler burcunun yeni arkadaşlıklarla beraber yeni aşk rotalarına yelken açması bu ay an meselesi. Balıkların duygusallığı bir nebze de olsa askıya alıp kendilerini ferahlatan aşk şarkılarına eşlik etmesi gerekiyor! Yengeçler için bireyselliğin öne çıkacağı bir ay olurken Başakların arkadaşlıklarında da titizliğe yönelecekleri bir ay oluyor. İkizlerin kafası her zamanki gibi karışık olsa da hayatlarına çekidüzen vermek konusunda onlar kadar cesuru yok!

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış