Quija Tellwe’de

image2
Tellwe, çok eski bir gelenek olan Quija’yı, “Sor Söylesin” uygulaması ile internet ortamına taşıyor. “Konuşan tahta” ya da “ruh tahtası” olarak da bilinen ve insanların sorularına cevap vermek üzere geliştirilen Quija’ya Facebook üzerinden ulaşarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
 
Quija, ilk ortaya çıktığından itibaren geliştirilmeye devam edilmiş ve 1800’lü yılların sonunda bugünkü klasik şeklini alarak harflerden, sayılardan ve değişik sembollerden oluşan bir tahta halini almıştır. Bu tahtanın üstünde kalp şeklinde küçük bir ahşap parça bulunmakta,  sorular bu parçanın harfler ve sayılar üstündeki hareketine göre cevaplanmaktadır. “Sor Söylesin” uygulaması ile Quija’nın bu geleneksel şeklini, internete uyarladık.
 
Aşk ya da iş hayatınızla ilgili merak ettiklerinize, gelecekle ilgili planlarınıza, aklınıza takılan her türlü soruya bu uygulama ilecevap arayabilirsiniz. “Sor Söylesin”, kendini geliştiren bir uygulama olarak tasarlandığından git gide daha iyi bir hâl alacak ve sorularınıza daha tatminkâr cevaplar verecektir. Bereket tanrıçası Lalita’nın ruhu sorularınızı bekliyor. 
 
Hoş bir vakit geçirmenizi sağlayacak bu uygulamaya şu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.facebook.com/tellwepage/app_208195102528120
Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış