Sizin Çiçeğiniz Hangisi?

Her burcun grubuna uygun, onun karakterini ve ilgi alanlarını yansıtan çiçekler vardır. Sizin çiçeğiniz hangisi?

Koç Burcu: Tazelenme ve yenilenme mevsimi olan İlkbahar Koçların mevsimidir. Tam da bu dönemde etrafta yeşeren sümbüller Koçların vazgeçilmezidir.

Oğlak Burcu: Yorulmak bilmeyen Oğlaklar uzun boylu ve harika bir görünüme sahip olan amarilleri severler. Birinci tercihleri bunların kırmızı renkli olanlarıdır.

Terazi Burcu: Asil, titiz ve şık olan Terazi burcunun favori çiçeği dalyalardır. Dalyalar da tıpkı Teraziler gibi etraflarına temizlik ve iyilik saçan çiçeklerdir.

Aslan Burcu: İlerlemeyi, zirvede olmayı seven Aslanlar için vazgeçilmez çiçek tercihi elbette ki orkidelerdir. Büyüleyici ve olağandışı renkler ve yapılar Aslan’ı derinden etkiler.

Yengeç Burcu: Kendine özgü bir yaşam stili olan Yengeçler yine kendine özgü bir türe sahip olan anemon çiçeğini severler. Dış dünyaya çok fazla karışmadan kendi alanlarında yetişen bu çiçekler tam anlamıyla Yengeçleri yansıtır.

Kova Burcu: Kışın bitmesini müjdeleyen ve etrafa neşe saçan kardelenler sürekli mutluluk arayışında olan Kova burcunun vazgeçilmez çiçeğidir.

Akrep Burcu: Sürekli enerjisini en had safhada tutan Akrepler dağ çiçeklerine bayılırlar. Dağ çiçekleri Akreplere özgürlüğü, zirveyi ve tazeliği çağrıştırır.

Balık Burcu: İlkbahar çocuğu Balıklar ile nergisler birbirlerinin aynasıdır, denilebilir. Bilhassa trompet nergisi parlak ve büyüleyici sarısıyla Balıkların vazgeçilmezidir.

Başak Burcu:  Bakımının kolay ve pratik olması sebebiyle Başak burcunun çiçek tercihi margittir. Parlak beyazlığı ile dikkati çeker.

İkizler Burcu: Sadece beğenmekle kalmayıp nasıl yetiştirilip bakılacağı konusunda da derin bilgilere sahip olan İkizler için en güzel çiçek Gül’dür.

Boğa Burcu: Canlı renkleri olan çiçekler Boğalar için karşı konulamaz özelliklere sahiptir. Bu sebeple Lalelere bayılırlar.

Yay Burcu: Hoş kokusu ile Yay burcunun başını döndüren zambaklar onlara ayrıca da sonsuz pozitif enerji verirler.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış