Tarotun 4 D’si-Dayanıklılık, Direniş, Dinginlik, Derinlik

Dayanıklılık: İstediğiniz konuyla ilgilenmenizi engelleyen nedir ve bununla başa çıkmak için neler yapmanız gerekmektedir, tarzında sorulara cevap arattırır. Çözmek isteyip çözemediğiniz sorularınız neden henüz çözülmedi ve bu yolda ne kadar ilerlediğinizi gösterir. Geleceğe bakmanızı sağlayıp yolunuzdaki kolaylıklara yoğunlaşmanızı sağlar.

Direniş: Tarotta kişiyi direnişe yönlendiren kartlar sorunlar karşısında kişinin sergilemesi gereken tutumu da gösterir ve kişiyi bu yolda yönlendirir. Farklı bir bakış açısı katar ve harekete geçmeden önce yeterli derecede düşünmeyi ve her şeyi göz önünde bulundurmayı sağlar.

Dinginlik: Var olan problemleri çözmek adına izlenmesi gereken en doğru yolu gösterir. Sonuçları belirlemek adına neler yapılabileceğini ve hataların veya sorunların tekrarlanmaması adına nelerden uzak durulması gerektiğini ifade eder.

Derinlik: Üzerinde durmanız gereken konunun ne olduğu konusunda sizi yönlendirir. Sıklıkla karşı karşıya kalınan bilinç altının ta kendisidir, bugün kişinin sergilediği tavırların ardındaki geçmişi irdeler.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış