Bakla Falı

Bakla Falı

İnsanlar geleceklerinden haber almak için pek çok yöntem bulmuşlardır Falcılık çok eski zamanlara dayanan bir uzmanlık sahasıdır. Örnek verecek olursak; Rüya tabirleri, Kahve Falı,

El Falı, Su Falı, Tarot Falı, İskambil falı vb pek çok fal çeşidi icat edilmiştir.Bunlar Arasında bakılması en kolay fal çeşidi Bakla Falıdır. Bakla falına bakmak için gerekenler çok kolay bulunabileceği gibi bakması da bir o kadar zevkli ve kolaydır. Halk arasında kızlar kendi aralarında birbirlerinin fallarına bakla falıyla bakarak fal bakmayı bir oyun bir sosyalleşme aracı haline getirmişlerdir. Bakla falı nasıl bakılır merak edenler için yapacağımız açıklamadan sonra herkes kolaylıkla fal bakabilecek.

Kökeni Hindistan olan Bakla Falı Dünyanın kalan kısmına Çingeneler aracılığıyla yayılmıştır. Bakla Falı bakılması en kolay fallardan birisidir. Her insan kolaylıkla bakla falı bakabilir. Bakla Falı bakmak için gerekenler ise öyle pahalı ve teferruatlı nesneler değildir.

Bakla falı nasıl bakılır derseniz gerekenler 21 veya daha üzeri sayıda bakla baklanın sayısı bakan kişiye göre değişir, bir adet kase, renkli kol düğmeleri, taş, yüzük gibi fal sembolleri gereklidir. Falı bakacağınız nesneye dokunarak niyet etmek çok önemlidir. Söylenene göre falı bakacak kişi dokunduğu fal malzemelerine bakla tanelerine içinden geçirdiği niyetle birlikte kendinden bir enerji aktarır ve manyetik bir enerji alanı oluşturur bu yüzden niyet tutmak önemlidir. Falı bakan kişi bakla tanelerini yavaşça oluşturduğu manyetik enerji alanı içerisine atmalıdır. Sonra sizi temsil eden nesnelerle baklalar arasındaki duruma dizilişe bakınız. Yorumlamada öncelik sizi temsil eden taşın yada nesnenin çevresindeki durumu kontrol etmektir. Baklalar arasında birbirine değen yoksa tek tek ayrı duruyorlarsa niyet ettiğiniz şey olacak demektir ancak baklalar birbirine bitişikse niyetiniz deki şey biraz gecikecek demektir. Baklalar üçerli gruplar halindeyse niyetinizin olma süresi çok hızlı olacaktır.

Bakla falının bakılışına etki edecek şeylerden birisi ise fal için temsili materyallerin neleri temsil ettiğini bilmektir. Yüzük yada halka gibi evliliği simgeleyen nesneler nikah evlilik mutluluğu simgeler.Yeşil renkli taş düğme vb nesneler bir dilek yada parayı simgelemektedir, kırmızı taş ve düğme gibi nesneler ise sevgiyi temsil eder, Beyaz taş yada düğme sizi temsil eder, Gri, Siyah, Kahverengi renkli nesneler ise düşmanlık, kötülük, hastalık gibi olumsuzlukları ifade eder falınıza bakarken bunlara dikkat ediniz.

Bakla falı nasıl bakılır öğrendiğinize göre sıra diğer fal çeşitlerinde, www.Tellwe.com’ da diğer çeşitler hakkında gayet güzel çalışmalar yapmakta.