KOÇ BURCU 2015 AŞK FALINIZ

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir, unutmayın!

2015’e başlarken gülümsemek için bir sebebiniz olacak ve hayır diyemeyeceksiniz! Sizi mis kokulu bir esintiye kapılmışçasına alıp götürecek olan bu aşk neşenizi daim kılacak gibi gözüküyor. Ağustos ayının ortalarına kadar sürecek olan doludizgin bir şans hali sizi bekliyor. Bunu iyi değerlendirdiğiniz takdirde bütün bir yılınızı kapsayacak ve hayatınızın her alanına yayılacak bir mutluluk elde etmeniz mümkün.

Eğer evliyseniz bu senenin başından itibaren artık çocuk yapma fikrinizi hayata geçirme isteğiyle dolup taşacaksınız; eğer bekarsanız iş hayatınızda uzun zamandır peşinden gitmek istediğiniz bir projeyi sırtlanacağa benziyorsunuz. Her iki durumda da Jupiter sizinle, şans hep yanınızda olacak gibi gözükmekte.

Yılın ortalarına doğru, Haziran sonu ve Temmuz başında çok önemli bir sorumluluk yüklenecek gibi duruyorsunuz. İhtiyacınız olan tek şey kendi kendinizden destek almak olacaktır, sakın sizin sorumluluğunuzda olan bir şeyi bir başkasına güvenerek halletmeye çalışmayın, bu yıl yapma ihtimaliniz olan en büyük hata bu olur. Onun dışında her şey yolunda gidecek, öyle güzel ve dengeli bir planlama yeteneğiniz var ki aşkınızı doludizgin yaşarken ya da çılgın başlangıçlar yaparken ne iş hayatınızda ne de sosyal yaşamınızda bir dengesizlik ortaya çıkıyor. Her şey tastamam yola devam ediyorsunuz. Yalnız bütün bir yıl boyunca özenle üzerinde durmanız gereken nokta bunca yoğunluk arasında tabi ki de sağlığınız olacaktır.

AŞK VE TUTKU, BAŞARI DOLU BİR 2015 dileğiyle…

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış