BOĞA BURCU 2015 AŞK FALINIZ

KALBİNİZİN SESİNİ DİNLEMELİSİNİZ!

Bu senenin önemli bir kısmını aşka ve ilişkilere dair çok ciddi dersler ve zaman zaman yaralar alarak bitirdiniz. Artık kocaman bir sınırla geçmişi bugününüzden ve geleceğinizden ayırmanın vakti geldi. Eski üzüntülerinize ve kırgınlıklarınıza elveda demelisiniz! Aklınızdaki soru işaretlerine cevaplar bulacağınız bir yıl sizi bekliyor.

Yaklaşık son iki senedir aklınızda sizi kemiren birkaç soru ve sorun bulunmakta, bu her konuda olabilir ama aşk hayatınızı da etkilemekte. Bunlara artık bir çözüm bulacaksınız. Eğer evliyseniz 2015’i bambaşka bir mekanda karşılıyor gözüküyorsunuz, bu her ikinize de çook ama çok iyi gelecek gibi gözüküyor. Bir ilişkiniz var ise aklınızın karışık olduğu sezinlenebilir. Fakat bunun doğru kişi mi yoksa değil mi olduğuna siz karar vereceksiniz. Mart ayından itibaren evren bu kafa karışıklığınızı ve partnerinizi bir çeşit teste sokacak ve Haziran’a kadar siz doğru kişi mi yoksa değil mi olduğuna karar vereceksiniz; değilse Eylül 2015’te sizi yeni başlangıçlar bekliyor.

Aşklar sadece romantik filmlerde veya efsanelerde, peri masallarında yaşanmaz! Aklınızdaki bu aşkın gerçek hayata uzak olduğu düşüncesini çıkarmalısınız! Ağustostan itibaren ilişkisi olmayan Boğaşar, yalnızca peri masallarında olur diye düşündükleri bir aşka yelken açıyor gözüküyorlar. Bu aşk tohumlarını 2015 Mart’ta atmaya başlayacak.

Aşk 2015’te En güzel haliyle sizinle olsun!

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış