İKİZLER BURCU 2015 AŞK FALINIZ

İLİŞKİLERİNİZİ TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİN!

Sevgili İkizler 2015 sizin için aşk ve ilişkiler konusunda uzmanca yorumlamalar yapacak seviyeye ulaşma zamanı! Yanılmadan, acı çekmeden, yeri geldiğinde mantığınızla kararlar verip yeni başlangıçlar yapmaya çekinmeden muhteşem bir yıl geçireceksiniz! Aşkı tüm tutkusuyla ve heyecanıyla sevecek ama aynı zamanda aşkın acılar da barındırabileceğini aklınızdan çıkarmayarak büyük bir olgunluk örneği sergileyeceksiniz ve partnerlerinizi, arkadaşlarınızı kendinize hayran bırakacaksınız!

Nisan ve Mayıs 2015 sev ya da terket politikanızı izleyeceğiniz dönemler gibi gözüküyor! 2015’in ilk birkaç ayında gözlemlemeler ve denemeler içinde olacaksınız ama sonrasını %100 planlanmış periyotlar ve taktikler içermekte!

Eğer bir ilişki içindeyseniz veya evliyseniz Haziran civarında ilişkinizi yeniden gözden geçirme süresi isteyebilirsiniz partnerinizden, bu sırada aşkınızın kuvvetini sınamayı planlıyor olacaksınız, eğer zayıf nokta yoksa; tebrikler, siz ölüm sizi ayırana dek birliktesiniz! Aksi takdirde Ekim ayında yeni bir başlangıca yelken açmak üzere yolları ayırma durumu gözüküyor. Evli İkizler için, ayrılık çok net gözükmese de bir sınav mutlaka gerçekleşecek ve sonuca göre kararlar alınacak.

Her ne olursa olsun aşk her yanıyla sizinle olsun ve 2015ten itibaren hep yüzünüzü güldürsün!

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış