YENGEÇ BURCU 2015 AŞK FALINIZ

BIRAKIN OLSUN!

Kendinizi tutmayın, sınırlamayın, sıkmayın, engellemeyin; sadece bırakın ve olsun. İzin verin. Neye mi? Aşkın size nüfuz etmesine, olması gereken kriterlerinizi bir köşeye bırakın; kapıları kırın gitsin; hoş karşılayın aşkı ve içinizdeki aşk tanrısını serbest bırakın; çünkü şu ana kadar kurallara uymak istediğiniz için, başkalarının fikrine ayak uydurmaya çalıştığınız için hep üzülüp kaybettiniz. Bunları elbette ki iyi niyetle yaptınız; ama artık kendiniz için yaşamanın vakti geldi; bu yıl, 2015,  sizin aşk yılınız olsun ve bütün ömrünüzü sarsın istiyorsanız bırakın ve olsun!

ARTIK KARANLIK TARAFLAR BİTTİ!

Şimdiye kadar karşılaştığınız sorunlar ve içinde bulunmuş olduğunuz çıkmazlar artık sizi zorlamayacak, çünkü hepsini aşmaktasınız. 2015’in ilk aylarından itibaren bir rahatlama söz konusu. Eğer evliyseniz bir çocuk konusu gündeme gelebilir. Çok ufak da olsa evliliğinizle ilgili bir problem yaşama ihtimaliniz mevcut ancak bunu engelleme ve yok etme gücü tamamen sizin kontrolünüzde. Dışarıdan müdahalelere kesinlikle izin vermemelisiniz!

Bekarsanız, 2015‘in ilk birkaç ayında aşkı hiç bulamayacaksınız hissine kapılmanız mümkün ama takip eden aylarda bunun hiç de böyle olmadığını göreceksiniz!

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış